Site Overlay

PROPOZYCJA MENU (podstawowe)

OBIAD:  4 porcje na 1 osobę – 7 rodz. mięs do wyboru/

 

  • Rosół z makaronem
  • Bitki w sosie myśliwskim
  • Karkówka z sosem pieczeniowym i kluskami śląskimi
  • De volaille
  • Filet z kurczaka pod pierzynką
  • Sznycel drobiowy z brzoskwinią i sosem holenderskim
  • Panierowany dramstik z sezamem
  • Kotlet a’la Szwajcar
  • Schab po katalońsku
  • Kulka drobiowo-warzywna
  • Rumsztyk zapiekany z pieczarkami i żółtym serem

DODATKI DO OBIADU:

  • Ziemniaki, frytki, kluski śląskie
  • Zestaw trzech surówek (np.: z selera, marchwi, kapusty)
  • Kapusta zasmażana lub marchewka z groszkiem
  • Sałatka brokułowa z fetą

ZAKĄSKI ZIMNE /5 porcji na 1 osobę/

  • Patera terrin: piramidki ziemniaczane, terrina z golonką, polędwiczka z suszonymi pomidorami i mozarellą
  • Tymbaliki drobiowe
  • Patera terrin rybnych (z pstrąga, śledzia, łososia)
  • Ryba w zalewie słodko – kwaśnej
  • Rolada łososiowa
  • Sałatka Szefa
  • Sałatka z grillowanym kurczakiem i melonem
  • Sałatka jarzynowa
  • Pieczywo

PRZED PÓŁNOCĄ

  • Barszcz czerwony z pasztecikiem
  • Kofty, szaszłyk drobiowy,
  • nagetsy z sosem tajskim
  • Warzywa na parze

PO PÓŁNOCY

  • Flaki
  • Golonka z kapustą zasmażaną
  • Zraz wieprzowy na pieczonych ziemniaczkach
  • Pieczywo
  • Chrzan

ŚNIADANIE

  • Żurek staropolski
  • Schab z warzywami lub schab z pieczarkami
  • Kiełbaski białe
  • Bigos

W CENIE PRZYJĘCIA

  • Kawa – bez ograniczeń
  • Herbata – bez ograniczeń
  • Woda z cytryną – bez ograniczeń
  • Ciasto 250g/osobę
  • Owoce 300g/osobę
  • Deser lodowy

ZA DODATKOWĄ OPŁATĄ OFERUJEMY:

  • Prosię pieczone z kaszą i sosem chrzanowym – 1200 zł
  • Stół wiejski (strzecha) – udziec wieprzowy wędzony lub ryby wędzone, szynka wędzona, boczek wędzony, kiełbasa podsuszana, kiełbasa polska-surowa, smalec wiejski, pieczywo wiejskie, ogórek kiszony, warzywa marynowane – 1200 zł
  • Udźce (3 szt.) z kaszą i surówką z kiszonej kapusty – 1200 zł
  • Słodki stół – fontanna czekoladowa, słodkości, owoce, babeczki, deserki, rurki z kremem (1 porcja/ osobę) 1200 zł
  • Barman – 1000 zł (alkohol własny)
  • Fontanna czekoladowa 80 cm – 700 zł
  • Tort

Półmisek tartaletek rybnych:

– Babeczki z musem z łososia -4 szt – 20 zł

– Babeczki z tatarem z łososia-4 szt – 20 zł

– Tartaletka z pastą z wędzonej makreli -4 szt -20 zł

– Tatar 1 szt – 10 zł. (serwowany)

– Łosoś marynowany gravlax z sosem musztardowym – 1 filet- 100 zł

– Pieczony łosoś z sosem koperkowo- kaparowym (dla 30 os.)- 500 zł

Dodatkowo:

Sushi:

– 15 szt.- 60 zł

– 60 szt.- 250 zł

 

Piwo keg 30l- 300zł

Piwo keg 50l- 400zł

Wino od 25zł- 100zł

Wódka od 25zł- 100zł

  • możliwość wypożyczenia kokard na krzesła w czterech kolorach (zielony, ciemny róż, czerwony, złoty) 3 zł/ szt.

Na życzenie zamawiającego, istnieje możliwość zmiany MENU oraz korzystanie ze sprzętu mutimedialnego – projektor

Tort, alkohol i napoje zamawiającego

Dzieci do lat 3 – bezpłatnie

Dzieci od 4 do 10 lat  -50% ceny podstawowej

Zespół muzyczny, kamerzysta, fotograf – 50% ceny podstawowej

POKÓJ DLA NOWOŻEŃCÓW GRATIS